Forsamlingshus

Ullerslev Forsamlingshus


Ullerslev Forsamlingshus blev etableret 1890 som andelsselskab og runder 130 år i 2020.
Forsamlingshusets formål er at virke som møde- og samlingssted – folkeligt og kulturelt – oprindeligt fortrinsvis for sognets beboere.

I 1986 gennemgik huset en gennemgribende ombygning, hvor store sal, toiletter, entre’ og køkken blev renoveret. Lille sal blev bygget til.

Forsamlingshuset drives af en aktiv bestyrelse (7 medlemmer), der er ansvarlig for vedligeholdelse og administration af huset, udeområder

samt for ansættelse af vært.
Forsamlingshuset har de seneste 25 år været inde i en god udvikling og er kendt ud over kommunegrænserne for et pænt og velholdt folkeligt hus med fokus på optimal service og lækker mad for gæsterne.

Forsamlingshuset er et af de få, der har ansat en fast vært, der står for udlejninger, madlavning og de dermed forbundne aktiviteter.

Værten Mikkel Lindholm blev ansat som vært i Ullerslev Forsamlingshus i august 2019.

Mikkel er uddannet kok i 2007 og har siden arbejdet som kok, souschef og køkkenchef. Mikkel går meget op i, at det skal være et forsamlingshus for alle. Det er gæstens ønsker, der kommer først, og så giver Mikkel sin professionelle vejledning, så I får det arrangement, I netop ønsker jer. Mikkel har en stor kærlighed til sit fag og elsker at lave mad.

Mikkel sætter en ære i at dyrke de klassiske dyder og retter i faget, og samtidig elsker han at være kreativ og udtænke de lidt mere moderne menuer.Kontakt

Ullerslev forsamlingshus

Odensevej 44, 5540 Ullerslev

Tlf: 65 35 11 31 

Er forsamlingshuset ikke ledigt på din dato, kan der være mulighed for lokaleudlejning ved Ullerslev Kultur- og Idrætscenter


Eller


Ullerslev Pub 

AdresseUdvikling Ullerslev c/o Rune Christensen Degneløkken 57 5540 Ullerslev Denmark

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend